Ny Vikingtrener klar

393

Bjarne Berntsen ble bekreftet klar som ny hovedtrener i Viking mandag ettermiddag. Han har den siste tiden hatt roller som styreleder i Norsk Toppfotball og visepresident i Norges Fotballforbund.

Etter at Ian Burchnall fikk sparken som Vikingtrener i November har det vært knyttet spenning til hvem som skulle få jobben med å få Viking opp fra OBOS-ligaen. Valget falt altså på den rutinerte og tidligere Vikingtreneren Bjarne Berntsen. Sammen med seg får han Bjarte Lunde Aarsheim og Morten Jensen som assistent trenere.

Berntsen skal visstnok få flere oppgaver som tidligere sportsdirektør Bård Wiggen hadde ansvar for i tillegg til å være hovedtrener. Dette innebærer blant annet ansvar for spillerlogistikk.

Den nye hovedtreneren har selv spilt 120 kamper for klubben han nå skal lede for andre gang. Første periode som hovedtrener var fra 1992 til 1995. I tillegg har han trenererfaring fra Bryne, det norske kvinnelandslaget, og som assistent på det norske herrelandslaget.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -