Nytt Aalesund-tap mot Stabæk: – Har ikke marginene med oss

116

(Aalesund – Stabæk 1-3) Til tross for at Aalesund vant sjansestatistikken mot Stabæk, tapte laget til Lars Bohinen nok en gang.

Flere tabber i forsvaret og lite effektivitet foran målet førte til nok et tap for Aalesund. Allerede etter seks minutter utnyttet Hugo Vetlesen en feil i hjemmelagets forsvar etter en lang ball og spilte gjennom Kosuke Kinoshita som sendte Stabæk i føringen.

Til tross for flere gode muligheter, scoret vertene først tre minutter før pausen. Simen Bolkan Nordli satte et frispark i muren, men hamret returen i nederste hjørne.

Etter pausen var Stabæk effektive og utnyttet på nytt Aalesunds forsvarsfeil. Niklas Fernando Castro spilte en horribel feilpasning rett i føttene til Romain Gall. Sistnevnte slo en god gjennombruddspasning til Oliver Edvardsen som overvant Gudmund Kongshavn.

Aalesund skapte noen sjanser, men i stedet for at vertene utlignet, økte Stabæk ledelsen fem minutter før slutt. Etter at Jonas Grønner hadde felt Erik Botheim, scoret Andreas Hanche-Olsen fra straffemerket.

– Veldig tungt

For Aalesund endte kampen dermed i nok et frustrerende tap. Det nyopprykkede laget står fortsatt uten seier i årets sesong, og har tapt fire av de siste fem kampene.

– Det var en mye bedre prestasjon, men vi har ikke marginene med oss. Det er veldig tungt, men vi tar med oss prestasjonen videre, sier målscoreren Simen Bolkan Nordli til Fotballnerd.no.

Med kun tre poeng ligger Aalesund på sisteplassen i Eliteserien, fire poeng bak Sandefjord på kvalifiseringsplassen. Stabæk er på femteplassen med 15 poeng.