Nytt år, ny draktfarge – ny spiller klar for Fredrikstad

722

– Nytt år, ny draktfarge. Signerte idag en 2 års avtale med Fredrikstad FK. Gleder meg til å komme i gang! Skriver spilleren på sin twitterkonto, les mer om hvem det er her.

Den det er snakk om er 28 år gamle Edvard Skagestad, Skagestad spiller midtstopper og er ventet å gå rett inn i forsvarsfireren til Østfold klubben. Andrea Loberto er full av lovord om sin nye spiller og sier dette til fredrikstadfk.no i ettermiddag etter at kontrakten er signert:

– Det er en solid forsvarsspiller som også har spilt i andre roller, han er en veldig solid type og jeg er 100 prosent sikker på at han vil bidra som leder og bygge kultur her i klubben, han skal primært forsterke midtforsvaret vårt avslutter treneren.

– Det er en duellsterk, en ledertype, relativt rask og god i begge bokser spiller som Fredrikstad får her sier Skagestad selv før han fortsetter:

- Annonse -

– Dette her virker veldig spennende, jeg føler bare at det ligger her og venter på å eksplodere avslutter spilleren om Fredrikstads potensiale.

Skagestad kommer etter 6 år i Tippeligaklubben Aalesund, hvor han blantannet har vunnet cupgull, han har også spilt i Follo hvor de spilte cupfinale som de tapte. Han har også spilt for svenske IFK Norrkøping og i Norge har han også spilt for Follo og Ås hvor han startet karieren sin.

Akinyemi er med, mulig en til kommer

En annen spiller som muligens er med er en av fjorårets midtstopper, Shola Akinyemi, er ventet til å komme til Fredrikstad i morgen. Da vil FFK sjekke ut den fysiske formen hans ettersom han også har vært gjennom en operasjon. Akinyemi fikk mye tillit i høst under Mons Ivar Mjeldes ledelse og gjorde en god jobb sammen med Adam Straith i midtforsvaret.

En annen spiller som er på vei inn er Krister Wemberg. Midtstopperen spilte ifjor for Bryne FK som rykket ned til Post Nord ligaen etter årets sesong i OBOS ligaen, midtstopperen er foreløpig invitert på prøvespill hos Østfoldklubben. I tillegg har også klubben svenske Benjamin Omorovic som er 22 år på prøvespill.

Han er også midtstopper og spilte i fjor for Hønefoss hvor han spilte fast i post nordligaen. Dette er også i følge Loberto en ruvende midstopper som er duellsterk og venstrebent og god i duellspillet.

Storopprydning i klubben

Fredrikstad har kvittet seg med mange spillere. Per Morten Kristiansen ble tidligere ikveld klar for Råde IL og er ferdig i klubben, Ludvig Begby har gitt beskjed om at han vil satse videre og vil ikke signere ny kontrakt med klubben.  Samtidig er Netan Sansara, Adam Straith usikre og antakeligvis ferdig i klubben. Erik Tønne er i forhandlinger og det er usikkert om han fortsetter i klubben.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -