Nytt Lotte-tap mot Halle

103

Sportfreunde Lotte har tapt den fjerde av fem kamper denne sesongen. To dager etter at kontrakten med trener Matthias Mauksch ble terminiert vant Hallescher FC 1-0 mot Lotte.

Kampen var treg i starten, og først etter et kvarter kom begge lag til avslutninger. Lotte hadde den største muligheten i første omgang da Jaroslaw Lindner traff stolpen. Mot slutten av omgangen hadde begge lag muligheter, men det ble ingen scoringer.

Scoringen kom først i andre omgang. Innbytteren Sebastian Mai hoppet høyest etter Bentley Bahns hjørnespark og stusset ballen i mål.

Lotte prøvde å svare på baklengsmålet, men var ikke kreative nok. Halle satset på kontringer og kom til flere gode sjanser. Mot slutten av kampen virket Lotte slitne, slik at det ikke var vanskelig for å Halle å holde hjemmelaget unna eget mål. Bortelaget klarte ikke å score enda et mål mot en sliten motstander til tross for flere veldig gode muligheter, men vant til slutt ikke ufortjent.

Etter fem kamper har Lotte dermed kun ett poeng og ligger fortsatt sist i tabellen. Halle har ni poeng og er å finne i tabellens øvre halvdel.