OB-angriper klar for Arminia Bielefeld.

198
Arminia Bielefeld logo

OBs angriper Joan Simun Edmundsson forlater klubben i sommer. Han fortsetter sin karriere i tyske Arminia Bielefeld.

Joan Simun Edmundsson har en kontrakt med OB frem til sommeren, og det er nå klart hvor han fortsetter sin karriere. Det blir i den tyske 2. Bundesliga-klubben Arminia Bielefeld.

Edmundsson har inngått en toårig kontrakt med tyske Arminia Bielefeld. Dermed endrer den færøske angriperen på en gratis overgang etter sesongen.

Spilleren ble hentet til OB januar 2016, hvor han endret seg fra Vejle Boldklub. Han har scoret totalt 11 mål og 59 kamper for klubben.

Arminia Bielefeld ligger 650 km fra Odense i det som kalles Ostwestfalen og byen har drøye 323.000 innbyggere.

- Annonse -

Klubben sin stadion heter «An der Alm», nå kalt Schüco Arena, klubben er også en tradisjonelle tyske klubbe, men siden 1995 har klubben pendlet mellom 1. og 2. Bundesliga. Fra 2011 til 2015 gikk det galt, og Bielefeld var i noen sesonger nede i tredje liga etter å ha forlatt Bundesliga i 2008.

For tiden er Armina nummer fem i 2. Bundesliga, og klubben kan fremdeles ta tredjeplassen, noe som gir rett til kvalifiseringsspill mot det laget som havner på kvalifiseringsspill i 1. Bundesliga. Med to runder igjen av sesongen, ligger laget fem poeng bak Kiel som innehar tredjeplassen. De to kampene som gjenstår for Armina er bortekampen mot St. Pauli ( hjemmelaget vant 1-0) og hjemme mot Sandhausen (13/5).

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -