OBOS-klubb begjæret konkurs

614
Foto: Nest-Sotra Fotball

Norske skattemyndigheter har begjæret førstedivisjonsklubben Nest-Sotra for konkurs.

OBOS-klubben Nest-Sotra er i alvorlig trøbbel økonomisk, men klubben fra hevder de har kontroll selv om Skatt Vest har begjæret dem konkurs.

Saken skal opp i Bergen tingrett 9. februar

Saken blir den 9. februar tatt opp i Bergen tingrett, etter at klubben har over lengre tid har slitt med økonomien. Hvor dem i både 2015 og 2016 gikk i millionunderskudd, utgangen av 2016 hadde klubben en negativ egenkapital på 4,23 millioner kroner.

– Vi skylder noen utestående offentlige avgifter. Men det har vi kontroll på, bortsett fra at vi ikke får betalt tilbake akkurat nå. Vi holder på å rydde kraftig opp i økonomien, sier styreleder Ole Kårtveit til BA.

- Annonse -

Klubben skylder i moms, og etter det lokalvisen hevder vil dette bli betalt i løpet av de nærmeste dagene av klubbens sponsorer.

Klubben offentligjorde onsdag

Nest- Sotra Fotball jobber hardt og intenst  med å rydde opp i klubbens økonomi. Samtidig som de skal drive klubben videre fremover i den kursen klubben har valgt. Onsdag  offentliggjorde imidlertid klubben at begjæringen er innfridd. Beløpet de skyldte er blitt tilbakebetalt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -