Odd-stopper klar for Bodø/Glimt

425
Alt tyder på at Vegard Bergan er klar for Bodø/Glimt. Foto: It's an ODD world (Facebook)

Vegard Bergan fikk beskjed om at han fikk lov til å dra av Dag-Eilev Fagermo. Nå er 24-åringen etter alle solemerker klar for Bodø/Glimt.

Odds høyreiste midtstopper dro sent torsdag kveld fra Skien til Bodø, og var klar på Glimt-feltet fredag formiddag. Ifølge Avisa Nordland gjenstår bare den medisinske testen før Vegard Bergan offisielt er klar for Bodøværingene.

Ifølge NRK har klubben og spilleren allerede blitt enige om kontraktsbetingelsene. Hovedpersonen selv var hemmelighetsfull i et intervju med Avisa Nordland etter sin første Glimt-trening.

Vegard Bergan startet karrieren sin i Hei, og signerte proffkontrakt med Odd i 2013. Han skulle følge i Morten Fevangs fotspor, men det har han ikke gjort. Etter en 2018-sesong med mye nedturer, og stor kamp om midtstopperplassene i 2019 har Fagermo gitt Bergan beskjed om at han kan finne seg en ny klubb. Vegard Bergan har fått 124 obligatoriske kamper i Odd-drakta.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -