Ødegaard gjorde Alfredo Di Stefano stadion til sin lekegrind- og scoret

180

Ødegaard gjorde Alfredo Di Stefano stadion til sin lekegrind- og scoret

Martin Ødegaard lekte seg og noterte seg for både mål og assist.

Real Madrids B-lag spilte i ettermiddag kamp mot Barakaldo og dette skulle vise seg å bli en nordmanns store lekeplass eller lekegrind om du vil. Allerede etter syv minutter var Martin Ødegaard sitt første mål for klubben han kom til i januar fra Strømsgodset et faktum. Han blir spilt igjennom av navnebroren til en av de største legendene i klubbens historie og hospitant på A-laget, Raúl De Tomas og lobbet elegant ballen bak Barakaldo-keeperen og 1-0 til hjemmelaget på Alfredo Di Stefano stadion. Martin Ødegaard fortsatte  å leke seg og spilte gjennom sine lagkamerater.

Rett før  pause doblet den innleide Manchester United-spilleren Guilhermo Varela ledelsen etter assist av Martin Ødegaard. 16-åringen la inn perfekt til Varela- via en liten klarering fra en motstander som skyter fra 20 meter og i mål. Tempoet dabbet av litt, men til tross for det, så hadde nordmannen flere involveringer. Men Zinedine Zidane tok ut nordmannen da det gjenstod syv minuter til fordel for A-lagshospitanten Llorente. Like etterpå satt Mariano inn 3-0 før nok en A-lagshospitant kom seg på scoringslisten, Alvaro Medràn til 4-0 noe som også ble dagens siste scoring.

 

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -