Ødegaard presentert som Heerenveen-spiller: Glad for at jeg er her

227

I dag ble Martin Ødegaard presentert som Heerenveen-spiller. 

Martin Ødegaard (18), går på lån til Heerenveen fra Real Madrid. Unggutten skal være i klubben frem til til sommeren 2018.

Stortalentet skal være enormt happy med å være på plass.

– Jeg vil bare si at jeg er veldig glad, og mener det er en god sjanse til å vise kvalitetene mine. Det virker som en god klubb, og jeg ser frem til å komme i gang, sier Ødegaard

- Annonse -

– Jeg gleder meg veldig til å spille her. Det er fin stadion og sikkert veldig bra trøkk. Hvilket nummer jeg spiller med er ikke så viktig, men 17. er jo bursdagen min. Trøyen var ledig, så det var ikke noe mer spesielt enn det, opplyste Ødegaard til TV 2 Sporten.

Hvorfor Heerenveen?

– Jeg hadde gode samtaler med klubben og treneren, og besøkte dem etter min siste kamp, og det virket veldig bra. Jeg følte meg veldig ønsket, de hadde tro på meg og det er muligheter for spilletid, sier 18-åringen til TV 2.

Er du tiltenkt fast plass på laget?

– Ingen kan være lovet seg fastplass, men jeg skal gjøre mitt beste, sier Ødegaard.

Det kom selvsagt en rekke pressefolk til overhøre pressekonferansen til Martin Ødegaard. En av de oppmøte journalistene, spurte unggutten om hva han syntes om å bli beskrevet som et «vidunderbarn».

¨- Det er ikke opp til meg, jeg er som sagt bare en normal gutt.

Unggutten skal ha hatt gode samtaler med den nederlandske klubben. Og da spesielt klubbens sportsdirektør  Gerry Hamstra. Det var klar på at jeg var veldig ønsket i klubben, og jeg har tro på at jeg kan utvikle meg som spiller.

Kan allerede få sin debut til helgen.

Martin Ødegaard sin debut kan komme allerede på lørdag, da Heerenveen tar imot ADO Den Haag på hjemmebane i den nederlandske ligaen. Den kampen er også bestemt at Viasat blir og sende både på Tv og Viaplay.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -