OFFISIELT: 1.FSV Mainz 05 låner ut midtbanespiller til Brøndby

248

Bundesliga-klubben 1.FSV Mainz 05 låner ut Besar Halimi (22), til den danske superliga klubben Brøndby IF.

- Annonse -

I Brøndby er klubben er i fullgang med å ruste opp stallen sin. Først presenterte klubben Kasper Fisker bekreftet klar for de blå-gule som også nå har inngått låneavtale med midtbanespilleren Besar Halimi, som har trent med Brøndby IF den siste uken.

Brøndby har signert en ett års leieavtale med Halimi, som hentes på lån fra Bundesliga klubben 1. FSV Mainz 05.

– For oss som klubb handler det om å forsøke hele tiden, å se etter nye spillere som kan gi laget et skikkelig løft for laget. Besar har utvilsomt potensial til å løfte oss videre som klubb, men det krever hardt arbeid som alt annet her i livet, om man ønsker å oppnå noen ting.

– Besar har bevist at han har nivået inne, og har åpenbar enorme offensive kvaliteter fremover i banen. Noe han får muligheten til å bevise i Alka Super League, sier sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Er stolt over å skal spille for Brøndby IF

– Jeg er veldig glad for å være her, og det er en stor og berømt klubb, så jeg er stolt over å skal spille for Brøndby og fansen deres, jeg har hørt så mye om supporterne, sier den nye spilleren som får drakt nummer 18.

– Jeg har spilt mot laget hans tidligere, så jeg kjenner ham som trener. Jeg er veldig stolt over å skal få spille for ham, og han er også kjent som å ha god mentalitet. Og han har også en tøff stil, og er veldig tøff,  men jeg liker det, så det gjør meg ingenting.

 

Kommentarer

kommentarer