OFFISIELT Ahmet Yilmaz Calik klar for Galatasaray

176

Den tyrkiske storklubben Galatasaray har vært på jakt etter en ny midtstopper, for å løse forsvarsproblemene. 

Istanbul Syndromet er noe som både brukes av fans og media, hovedsakelig for å bedømme om spilleren har prestert eller mislykket, blant de tre storeklubben (Galatasaray, Fenerbahce, Besiktas.) Hvor de klubbene oftest henter spillere utenfor Istanbul. Calik har vært en av ligaens beste midtstoppere, men så fort man havner i Istanbul har det gått nedover for de fleste.

Yilmaz Calik kommer fra moderklubben Genclerbirligi, han viste seg tidlig som en av Tyrkias aller største fotballtalenter, han har spilt for de fleste alderbestemte landslag. Han fikk sin debut for A-laget tilbake i 2015 og etter det har han spilt syv landskamper for Tyrkia.

Ahmet Calik beskrives som en typisk markeringsspiller, med fart og teknikk.  Han er også enormt god på hode, ettersom han er 1.84 høy, og en atletisk spiller.

- Annonse -

Galatasaray betaler Genclerbirligi rundt 2,5 millioner euro for Calik. Som har skrevet under på en 4,5 år kontrakt med klubben.


Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -