OFFISIELT: Bentaleb til Schalke 04 på permanent basis

119

Nabil Bentaleb utlånsavtale fra Premier League-klubben Tottenham Hotspur Football Club til Bundesliga-klubben Schalke 04. 

Fredag bekreftet Schalke 04, at de har erstattet utlånsavtalen for Nabil Bentaleb. Avtalen vil først tre i kraft fra 1. juli 2017 som varer frem til 30 juni 2021. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

«Da jeg kom til Schalke i sommer var hovedmålet mitt å spille så mye fotball som bare mulig og overtale klubben til å ordne en permanent avtale for meg. For min egen del har det fungert veldig bra og jeg stor trives i klubben og i byen», sier Bentaleb til klubbens egen hjemmeside.

«Jeg er glad for at Nabil vil fortsette å være her hos oss», sier hovedtrener Markus Weinzierl. «Han har utviklet seg enormt i løpet av de siste månedene, og med sin enorme kreativitet, han er også en stor ressurs for laget.»

- Annonse -

Bentaleb startet sin karriere i 2001 på AJS Wazemmes, en klubb basert i hjembyen Lille. Derfra flyttet han til OSC Lille (2004-2009) og hadde en kort periode i den belgiske klubben, Excelsior Mouscron i 2009 før han sluttet seg til USL Dunkirk i 2010. Her var han i to år, før han så ble hentet av Tottenham Hotspur ungdomslaget i 2012.

Han gjorde sin Premier League-debut mot Southampton FC den 22. desember 2013 og fikk ytterligere 45 kamper i Englands øverste divisjon. I sin tid i Spurs fikk han også fem starter i FA-cupen og tolv ganger i Europa League.

Bentaleb har så langt spilt 24 landskamper for Algerie, og scoret fire mål. Han reiste med troppen til World Cup i 2014, noe som gjør en opptreden i alle tre av hans lagets gruppespillkamper.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -