OFFISIELT: Benteke klar for Crystal Palace

212

OFFISIELT: Benteke klar for Crystal Palace

Det er i dag bekreftet at Christian Benteke har fullført sin overgang til Crystal Palace. Spissen var på plass for medisinsk test i London på fredag. Og idag bekrefter klubben at han har skrevet under på en 4-års kontrakt.

25-åringen kom til Liverpool fra Aston Villa i 2015, etter en strålende sesong med 13 mål på 26 kamper for Villa. Og det startet bra for Benteke i Liverpool og scoret 9 mål på 14 kamper i sin første sesong for de rødkledde. Men så skulle det begynne å gå nedover for den storvokste spissen. Etter ansettelsen av Jürgen Klopp ble det beskjedne fem opptredener forrige sesong. Til hans forsvar var han mye skadeplaget og klarte ikke å kjempe seg tilbake i troppen.

Spissen fikk beskjed av Klopp at han kunne begynne å se seg om etter ny klubb, ettersom det ikke var plass til han på laget. Det har derfor vært mange rykter rundt spissen i sommerens overgangsvindu. Liverpool har nemlig ikke vært villig til å godta et hvilket som helst bud. Men nå er det altså klart at en avtale verdt 27 mill. pund. er i orden, og Benteke er Crystal Palace spiller.

Her kan du lese spissens avskjedsbrev til Liverpool fansen:

- Annonse -
Christian Benteke har delt et avskjedsbrev til Liverpool-fansen på twitter. Foto: Twitter (@chrisbenteke)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -