OFFISIELT: Bravo klar for Manchester City

317

OFFISIELT: Bravo klar for Manchester City

 

Klubben fra Manchester har akkurat bekreftet på sine hjemmesider at Claudio Bravo har signert en 4-års kontrakt. Det er ikke bekreftet hvor mye avtalen skal være verdt.

Etter at Pep Guardiola tok over Manchester City i sommer har det konstant den siste tiden versert rykter om Barcelonas keeper. Og da Joe Hart ble henvist til benken i Premier League-åpningen mot Sunderland ble det mer og mer klart. Den engelske keeperen hadde ingen plass i Guardiolas fremtidsplaner og ble bedt om å se etter ny arbeidsgiver.

Citys nysignering har tilbrakt de to siste sesongene på Camp Nou hvor han har vært med å vinne La Liga to ganger, Copa del Rey to ganger, Supercupen en gang og Champions League en gang. I tillegg var han med å vinne UEFA Super Cup og Fifa club World Club en gang. Det er dermed ingenting å utsette på keeperens merittliste når det gjelder klubbfotball. 33-åringen har også vært førstevalg på det argentinske landslaget siden 2004, og har vunnet Copa Amèrica to ganger.

- Annonse -

Nå venter en ny hverdag i et nytt land og i en ny liga. Keeperen har uttalt følgende i et intervju gjort med klubben: «Det er ikke lett å forlate en klubb som Barcelona hvor jeg har hatt to fantastiske år, men når jeg fikk tilbud om å jobbe under Pep Guardiola var tilbudet for godt til å avslås.»

Manchester Citys neste kamp skal spilles på søndag, da tar de i mot West Ham på Etihad Stadium.

 

Hva tror du Joe Harts neste destinasjon blir? Diskuter gjerne i vårt kommentarfelt.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -