OFFISIELT: Craig Gardner leies ut til Birmingham

115

West Bromwich sender Craig Gardner på lån til Birmingham for resten av sesongen – leieavtalen blir en permanent overgang når sesongen er over.

Craig Gardner har i inneværende Premier League-sesongen bare  spilt 213 minutter med  førstelagsfotball, midtbanespilleren har lenge ønsket seg bort fra The Hawthorns. Det har han nå fått innvilget. Det bekrefter Premier League-klubben West Bromwich onsdag ettermiddag at Gardner sendes på lån til Birmingham City  for resten av sesongen.

The Baggies har heller ingen planer om å hente Gardner tilbake og de to klubbene har også blitt enige om en avtale som på slutten av sesongen, noe som gjør at Gardner etter sesongen går til St. Andrews på en permanent avtale.

Den 30 år gamle midtbanespilleren var 18 måneder i Birmingham mellom januar 2010 og juli 2011, og vant den engelske League Cupen i løpet av tiden der.

- Annonse -

– Craig har gjort en god jobb for meg og klubben, og vi hadde ikke hastverk med å sende han bort fra klubben. Men han var desperat etter å spille førstelagsfotball, som jeg ikke kunne garantere, og dette er en utmerket mulighet for han i Birmingham City.

Gardner blir Gianfranco Zolas andre signering så langt i overgangsvinduet. Fra før av har klubben hentet inn Lukas Jutkiewicz på permanent avtale.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -