OFFISIELT: Felipe Melo signerte for Palmeiras

159

Felipe Melo vender nesen hjemover og til den Brasilianske klubben Palmeiras.

De brasilianske mestrene Palmeriras har begynt å investere for de millionene de fikk for supertalentet Gabriel Jesus som nylig ble solgt til Manchester City. Fra før av har klubbene hentet midtbanespilleren Alejandro Guerra fra Atletico Nacional og tidligere Lyon spiss Michel Bastos fra Sao Paulo.

Nå har dem også hentet hjem Felipe Melo fra Inter.  Klubben offentligjorde ny signeringen på sin nettside i dag. Melo har allerede vært på plass hos klubben, hvor han gjennomgikk den obligatoriske legesjekken.  Han har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2019.

33-åringen som er best kjent foren del mindre vellykkede innsats i VM kvartfinalen mot Nederland i 2010, da han blant annet var involvert i Wesley Sneijders utligningsmålet og kort tid etter ble sendt av banen. Han har vært innom flere klubber i Europa. Hvorhan blant annet har vært innom klubber både i Spania, Tyrkia og Italia. Nå velger han å vende nesen hjem til Brasil.

- Annonse -

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -