OFFISIELT: Hertha Berlin kjøper stortalentet Daishawn Redan fra Chelsea

207
Foto: Hertha Berlin klubblogo

Stortalentet Daishawn Redan (18) forlater Chelsea Football Club og fortsetter karrieren sin i den tyske Bundesliga-klubben Hertha Berlin.

I løpet av de siste to årene har han banket inn mål for ungdomslaget til Chelsea. Men nå er han klar for ett nytt fotballeventyr i karrieren, og det blir hos Hertha Berlin. Det ble klart etter at klubben kjøpte ham fra Chelsea, spilleren har skrevet under på en langsikt avtale med sin nye klubb.

Klubben kjøper spilleren for drøye 40 millioner kroner. Han også vært med på å vunnet U17-EM med Nederland i 2018, i tillegg til å imponere for Chelsea sitt ungdomslag. Nå som han skal forsøke å spille seg inn i førstelleveren til Hertha Berlin, får han det kanskje enklere en det å spille seg inn i Chelsea. Spilleren som kan spille i flere posisjoner fremst på banen, det gjelder både som midtspiss, hengendespiss og venstrekantspiller.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -