Offisielt: Lössl klar for Mainz

130

Den danske landslagskeeperen, Jonas Lössl, ble i dag klar for den tyske Bundesliga klubben  1. FSV Mainz 05.

Jonas Lössl hadde en fantastisk sesong for det franske Ligue 1 laget En Avant de Guingamp Côtes-d’Armor (også kalt EA Guingamp), på en 16 plass denne sesongen i den franske topp divisjonen.

Nå forlater dansken fransk fotball til fordel for Bundesliga-spill i Tyskland. Bundesliga-klubben har nå fått den keeperen de lenge har ønsket seg. Torsdag var papirene signert fra spilleren.

Lössl har fått en tre-års kontrakt

- Annonse -

Vi har fulgt Jonas Lössl svært og vi er sikre på at han er den rette spilleren for oss. Jeg har fulgte han i lengre tid, og jeg har kjent ham siden hans tid som keeper for det danske U21-laget. Han er en keeper med en stor tilstedeværelse, som allerede har etablert seg i en topp europeisk liga, «sa Mainz sportsdirektør Rouven Schröder til klubbens hjemmeside, mens Lössl legger til:

Det er en stor drøm for meg

Det å spille i Bundesliga er en drøm for meg. Jeg kommer fra Danmark, og har fulgt tysk fotball i hele mitt liv. I min sportslige utvikling, er dette et steg videre. Mainz 05 er en veldig spesiell klubb som spiller veldig interessant fotball og har en fantastiske supportere. Jeg ser virkelig frem til atmosfæren på stadion i Mainz. det er absolutt fantastisk, og jeg er klar for utfordringen i Bundesliga. »

Dermed  erstatter han hullet som oppstod etter at førstekeeperen Loris Karius valgte å reise til Engelsk fotball og Liverpool.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -