OFFISIELT: – Lucas Jensen fristilles fra kontrakten med OB

481
Bilde: Lucas Jensen fra presentasjonen av spiller-troppen til Viborg FF i 2012. Foto: Lars Schmidt (Wikimedia Commons)

Odense Boldklub hat valgt og avslutte samarbeidet med vingen, Lucas Jensen som fortsetter karrieren i Hobro. 

Foran sesongen 2014 vant OB kampen om Lucas Jensen signatur foran en rekke andre klubber i den danske superligaen, etter at kontrakten hans med Viborg FF gikk ut. 21-åringen fikk aldri det store gjennombruddet i klubben på de to sesongen han var i klubben.

» Vi har vært fornøyd med å ha Lucas i troppen. Han er en profesjonell og dedikert fotballspiller som alltid jobbet hardt, og var heller ikke redd for nye utfordringer. Lucas har etter at han ankom klubben utviklet seg enormt som fotballspiller. Men han hadde fortsatt en lang vei før han fikk spillefast, «sier klubbens sportsdirektør Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside, og legger til:

– Derfor har vi kommet til enighet om at det mest fornuftige er at han kan finne seg en annen klubb, hvor han kan få mer spilletid, og vi ønsker ham lykke til i fremtiden.

- Annonse -

Det ble totalt 26 kamper i den stripete drakten for Lucas Jensen. Som nå velger å fortsette sin fotball i første-divisjons klubben, Hobro hvor han fikk en ett-års avtale. «Jeg har hatt noen gode samtaler med Ove, og jeg synes det er et spennende prosjekt, Hobro’re gjør. Det er et sterkt lag som har ambisjoner om å rykke opp til superligaen. Noe jeg ønsker å ta del i. sier han.

Jeg håper at oppholdet i Hobro blir et år på toppen av tabellen i første divisjon. Personlig liker jeg å spille mange kamper, og bidra med det jeg kan best, å score mål og assists, sier Lucas Jense i en pressemelding.

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -