Offisielt: Mats Hummels er klar for Bayern München

332

Bayern München har bekreftet signeringen av Mats Hummels fra Borussia Dortmund.

Bayern München har signert Mats Hummels fra Borussia Dortmund. Overgangssummen skal ligge på 35 millioner euro, som har skrevet under på en femårskontrakt med klubben. Mats Hummels  vender tilbake til klubben hvor han startet fotballkarrieren sin, før han i 2008 ble hentet av Jürgen Klopp, hvor han fikk gjenopplivet karrieren sin.

Nåværende trener i Borussia Dortmund Thomas Tuchel hadde håpet at klubben klarte å beholde 27-åringen. Klubben ønsker nemlig å hevde seg i toppen av Bundesliga og ute i Europa neste sesong. Forsvarsspilleren var ute med et ønske om å returnere til Bayern etter sesongen er over. Nå blir han lagkamerat med tidligere Dortmund-spillerne Mario Götze og Robert Lewandowski på Allianz Arena.

«Det var ikke en lett avgjørelse etter åtte og et halvt år vellykkede år i klubben».

- Annonse -

Jeg var og er stolt over å bære en BVB-drakt, men også å være en del av et så fantastisk lag. Før jeg kommer tilbake til hjembyen min i sommer, har vi en felles målsetting å bringe hjem DFB-Pokal til Dortmund.
Jeg vil gi alle en skikkelig avskjed før jeg reiser.

Jeg ønsker å takke min lagkamerater, alle ansatte og fans for denne lange og fantastiske tiden vi har hatt.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -