Offisielt: Ny dansk målvakt klar for Bundesliga

192

Den danske keeperen Martin Hansen har signert en kontrakt med FC Ingolstadt, her skal han spille de neste fire årene.  

Fortsetter karrieren i Bundesliga 

Dansken fortsetter karrieren sin i tysk fotball og Bundesliga.  hvor han skal tilbringe de fire neste årene for FC Ingolstadt. Tidligere i karrieren har han blant annet spilt for Liverpool, Viborg og FC Nordsjælland, men løpet av de siste årene har han spilt for ADO Den Haag, hvor han hadde stor suksess. Nå tar han et steg videre i karrieren og fortsetter i FC Ingolstadt, som havnet på en 11 plass sist sesong.

Les også: Slik spilles første runde i DFB-cupen

- Annonse -

– Ingolstadt er en ung og fremadstormende klubb som imponerte i debut sesongen i den øverste divisjonen. Jeg er stolt over å være en del av klubben, og jeg gleder meg til å bli kjent med alle rundt klubben, sier Martin Hansen til klubbens hjemmeside.

To danske målvakter på få dager

Det er den andre danske keeperen som kommer til Bundesliga denne uken.  Torsdag ble Jonas Lössl klar for Mainz. Det betyr at Ørjan Håskjold Nyland får ennå en konkurrent om keeperplassen i Ingolstadt, etter han slet med å få spilletid sist sesong.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -