OFFISIELT: Patrice Evra klar for Olympique de Marseille

108

Den tidligere Manchester United-spilleren Patrice Evra tilbake til Frankrike.

I flere år var han regnet som en av verdens beste venstrebacker. Gjennom sin tid i Manchester United var han en sentralbrikke i laget til Sir Alex Ferguson, han var også en viktig spiller for det franske fotballlandslaget.

Nå vender han nesen hjemover til Frankrike, og skal spille for den gamle storheten Olympique de Marseille-elleve sesonger etter han valgte å forlate  AS Monaco. Marseille blir hans tredje klubb i Ligue 1 sammenheng.

Klubben var raskt ute med og annonsere overgangen, og at den er gjennomført på sine nettsider. Evra, som har over 80 landskamper på CV, har skrevet et 18-måneders avtale, og han blir presenterte senere i dag på en pressekonferanse.

- Annonse -

Den 35 år gamle venstrebacken kommer til klubben etter to og en halv sesonger i Juventus, hvor han vant to ligatitler og to cup-titler. I Manchester United, var han med på vinne blant annet fem ligatitler, fem FA Cup’er og en Champions League tittel. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -