OFFISIELT: Pjaca klar for Schalke 04

131
Marko Pjaca er klar for Schalke 04 på lån resten av sesongen. Foto: Schalke 04

Den kroatiske kantspilleren Marko Pjaca er leid ut fra Juventus til Schalke 04.

- Annonse -

Marko Pjaca er nå offisielt Schalke-spiller for resten av sesongen. I et forsøk på å starte karrieren på nytt, har den kroatiske landslagsspilleren valgt å erstatte Torino med Gelsenkirchen. Bundesliga-klubben var i utgangspunktet interessert å hente spilleren på permanent basis, noe som ble avvist av Juventus, som har planer for spilleren i fremtiden.

For resten av sesongen skal kantspilleren være hos den tyske toppklubben, og han sier nå at det var mange faktorer som spilte inn for at han valgte klubben.

– Det var en spiller som hadde enormt mye positive ting å si om klubben og fansen her,” sa Pjaca i et intervju på klubbens hjemmeside. Treneren har fortalt meg mye om hans spillestil og jeg liker det. Nå håper jeg bare på så mange kamper som mulig.

Domenico Tedesco, klubbens trener, var også fornøyd med ankomsten av 22-åringen og håper han kan gi laget en ekstra dimensjon.

“Vi er glade for at Marko har valgt å komme til oss,” sa treneren i et intervju på klubbens hjemmeside.

– Mange klubber var interessert i ham. Han bringer en hekt annen kvalitet til laget vårt.

– Marko kan brukes på flere forskjellige måter. Han kan spille som nummer åtte eller foran. Han er robust og har god fart.

Vil du være med på vår storsatsing?

 

Kommentarer

kommentarer