OFFISIELT: Tidligere Tottenham spiller klar for Antalyaspor

241

Etter seks og et halvt år på de britiske øyer er nå over for tidligere Tottenham og Queens Park Rangers spiller Sandro.

Tidligere Tottenham-spiller Sandro er klar for den tyrkiske klubben Antalyaspor. Den tidligere Tottenham-spilleren kommer gratis til den tyrkiske-klubben.  Brasilianeren skal ha skrevet under på en  3,5 års kontrakt med den tyrkiske klubben.

27-åringen kom til Tottenham i 2010 fra Internacional og var en solid spiller på Spurs midtbanen i klubbens første Champions League-kamp som endte med en kvartfinale plass. Etter det har karrieren gått nedover for 27-åringen.

 Sandro ble solgt videre til Queens Park Rangers, for så å bli lånt ut til West Bromwich. Før denne sesongen, kom han tilbake til QPR og har spilt seks kamper i mesterskapet.

- Annonse -

Sandro er glad for å være her

For det første er jeg veldig glad for å ha kommet til Antalya ta del i  prosjektet. Nå gleder jeg meg til å komme igang med resten av laget. Jeg ønsker å takke alle som har bidratt for meg i England, og jeg har hatt noen fantastiske år borti England.

Samtalene mellom spilleren og klubben tok lengre tid, en hva det vanligvis bruker å ta mellom klubbene. Men endelig er jeg her og kan starte opp med trening og kamper for laget.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -