OFFISIELT: Zack Steffen lånes ut til Bundesliga-klubb

100
Den amerikanske målvakten Zack Steffen (24) sendes på lån til Fortuna Düsseldorf kommende sesong. Foto: Fortuna Düsseldorfs klubblogo

Manchester City har sendt den amerikanske målvakten Zack Steffen på lån til den tyske Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf for den kommende sesongen.

For ett år siden hentet Manchester City den amerikanske målvakten Zack Steffen fra MLS-klubben Columbus Crew. Overgangen trådte imidlertid ikke i kraft før etter sesongen, så Steffen ble dermed værende i USA og Columbus Crew i et halvt år lengre en planlagt.

Han vil heller ikke den kommende fotball-sesongen bli sett i Manchester City-drakt. Ettersom han nå er blitt lånt ut til den tyske Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf kommende sesong. Det bekrefter klubben på sine nettsider, at de har sikret Steffen på en ettårig leieavtale.

– Jeg ser veldig fram til å komme tilbake til Tyskland og bli en del av en slik tradisjonsrik klubb som Fortuna Düsseldorf, sier han til klubbens nettside.

– Zack Steffen er en moderne målvakt som vil gi oss mye. Han har gode ferdigheter, sterk i en-mot-en-situasjoner. Ikke uten grunn at Manchester City har besluttet å signere Zack Steffen på langsiktig avtale. Det forteller klubbens sportsdirektør Lutz Pfannenstiel til klubbens nettside.

Fra 2014-2016 var målvakten under kontrakt med SC Freiburg. Men han fikk aldri tillit på førstelaget. 24-åringen Steffen har en kontrakt med de engelske mestrene frem til sommeren 2023.

 

Kommentarer

kommentarer