Oliver Glasner blir ny trener i Wolfsburg

89
Oliver Glasner blir ny Wolfsburg-trener. Bilde: Steindy, Wikimedia.

Bundesliga-klubben VfL Wolfsburg har funnet Bruno Labbadias etterfølger. Østerrikske Oliver Glasner blir ny trener i bilbyen etter sesongen. Dette bekreftet klubben på sin hjemmeside. Østerrikeren har signert en kontrakt med Wolfsburg fram til sommeren 2022.

- Annonse -

– Vi har fulgt med på Oliver Glasner og den imponerende jobben han har gjort i Linz en stund nå. Samtalene med ham har bekreftet det positive inntrykket vi hadde fra før, og gitt oss en god følelse på at han er det rette valget til å lede VfL Wolfsburgs neste utviklingstrinn. Vi får en faglig fantastisk trener og en ekte lagspiller, sier Wolfsburgs sportssjef Jörg Schmadtke.

Glasner har siden 2015 jobbet i Linz. 44-åringen ledet laget tilbake til den østerrikske Bundesliga og kvalifiseringen til Europa League. Der vant Linz mot Lillestrøm, men røyk ut mot Besiktas. For øyeblikket ligger Linz bak RB Salzburg på andreplassen.

Wolfsburg, som for øyeblikket ligger på niendeplassen i Bundesliga, har behov for en ny trener etter sesongen, ettersom Bruno Labbadia ikke ønsket å fornye kontrakten.

– Å jobbe i tysk Bundesliga er en stor utfordring for meg. I samtalene med Jörg Schmadtke og Marcel Schäfer (Wolfsburgs sportsdirektør, red. anm.) har vi fort lagt merke til at vi har de samme forestillingene om hvordan vi de neste årene vil og kan spille attraktiv fotball i Wolfsburg. I tillegg er betingelsene i Wolfsburg fantastiske, sier Glasner.

Kommentarer

kommentarer