Oliver Glasner favoritt til å bli ny Wolfsburg-trener

330
Blir Oliver Glasner ny Wolfsburg-trener? Bilde: Steindy, Wikimedia.

Østerrikske Oliver Glasner ser ut til å bli VfL Wolfsburgs nye trener. Ifølge  østerrikske medier forhandler den tyske Bundesliga-klubben og Glasners nåværende klubb Linzer ASK for tiden om overgangssummen.

Sky Sports Austria beretter om forhandlingene mellom Wolfsburg og Linz. Wolfsburg og Glasner skal allerede være enige om et samarbeid. Wolfsburg kan betale rundt 15 millioner kroner til Linz for å kunne signere Glasner.

Glasner har siden 2015 jobbet i Linz. 44-åringen ledet laget tilbake til den østerrikske Bundesliga og kvalifiseringen til Europa League. Der vant Linz mot Lillestrøm, men røyk ut mot Besiktas. For øyeblikket ligger Linz bak RB Salzburg på andreplassen.

Wolfsburg, som kjemper om Europa League i den tyske Bundesliga, trenger en ny trener ettersom Bruno Labbadia ikke ønsker å fornye kontrakten. Wolfsburgs sportssjef Jörg Schmadtke har bekreftet at samtalene med de aktuelle kandidatene er så godt som avsluttet. I tillegg til Glasner oppstod det også rykter rundt André Villas-Boas og Dieter Hecking.

- Annonse -

Samtidig ryktes det at Glasner kan ta med en spiller til Wolfsburg. Den brasilianske angrepsspilleren Joao Victor skal ha vekket Bundesliga-klubbens interesse.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -