Om Real Madrid ønsker meg tilbake – vil jeg dra tilbake

515
Real Madrid logo

I et intervju med franske Téléfoot diskuterte Achraf Hakimi muligheten for å komme tilbake til Real Madrid når låneavtalen hans med Borussia Dortmund slutter etter denne sesongen.

 

Borussia Dortmunds marokkanske back Achraf Hakimi gikk på en to års låneavtale fra spanske Real Madrid til tyske Borussia Dortmund. Her har han imponert stort, og “Die Schwarzgelben” vil gjerne at den offensivt tenkende spilleren skal bli lenger. Men 21 år gamle Achraf Hakimi vil også bevise  at han kan spille fotball for Real Madrid. 

– Når jeg stopper opp og tenker, vet jeg at det var den beste avgjørelsen jeg kunne ha tatt fordi jeg spiller og utvikler, og det er det jeg trenger. Men Real Madrid er klubben jeg kaller hjem. Jeg likte å spille her [Dortmund], men hvis [Real] Madrid vil ha meg tilbake, vil jeg gå tilbake. Hvis de ikke vil ha meg tilbake, må jeg tenke på et nytt steg i karrieren min  i en annen større klubb, sa marokkanske BVBbvb til det franske TV-programmet Téléfoot, foran Paris-Saint-Germain-Dortmund-oppgjøret onsdag kveld i Champions League.

- Annonse -

Achraf Hakimi og resten av Dortmund har en  2-1 ledelse med seg til returkampen mot Paris, og den offensive backen tror at det unge laget kan beholde de etablerte verdensstjernene i returoppgjøret. 

– Vi må sette sammen den samme forestillingen i Paris som på Signal Iduna Park, fordi det blir enda vanskeligere på hjemmebanen deres. Vi må forsvare oss godt og ta enhver sjanse vi får, sa Achraf Hakimi, som har levert fire mål i Champions League denne sesongen.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -