Oppsummering av treningskampene

792
Eirik Hestad scoret for Molde. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Her er en oppsummering av lørdagens treningskamper. Det kom noen uventede resultater.

Rosenborg – Raufoss 3-0. RBK vant oppskriftsmessig 3-0 mot Raufoss i treningskampen.

Rosenborg fikk en god gjennomkjøring og scoret tre mål. De tre målscorerne var Dino Islamovic, Emil Konradsen Ceide og Carlo Holse.

-Det var fortjent resultatmessig. Jeg er bra fornøyd med hvordan vi fysisk står i 90 minutter. Vi har litt å jobbe med, sier Raufoss-trener Christian Johnsen til Fotballnerd.no.

Han jobber med å få på plass et nytt lag.

-Vi har 13 nye spillere så vi må jobbe med den offensive samhandlingen. Vi skal spille kamper og herde spillerne våre. Jeg ser konturene av noe, sier Johnsen.

Han har ikke satt noen målsetting for laget sitt foreløpig.

-Vi må jobbe på litt til før vi setter målsettingen, sier Johnsen.

Molde – Stjørdals Blink 2-1. Runar Hauge sendte gjestene i føringen fra straffemerket. Eirik Hestad utliknet til 1-1 før Etzaz Hussain scoret seiersmålet for Erling Moes mannskap.

Start – Bryne 2-3. Joachim Holtan sendte Bryne i ledelsen 1-0. Emil Pedersen utliknet til 1-1 fra straffemerket. Mattias Moldskred sendte Start foran med 2-1. Joachim Holtan utliknet til 2-2. Andreas Dybevik ble matchvinner for jærbuene.

Sogndal – Brann 4-1. Et ganske overraskende resultat. Les fra vår blogger i Sogndal her

Kristiansund – Ranheim 0-3. Nok et overraskende resultat. Debutant Marcus Mehnert åpnet scoringene for gjestene. Bartel la på til 2-0 og Karlsen fastsatte sluttresultatet til 3-0. En sterk borteseier av Ranheim.

Odd- Sandefjord 0-0. Kampen endte målløst til tross for mange store muligheter til begge lagene.

Viking – Åsane 1-1. Det endte uavgjort i Stavanger. Les vårt kampreferat her.

Jerv – Sandnes Ulf 3-2. Jerv tok ledelsen 2-0 gjennom scoringer fra Willis Hurtado på et nydelig langskudd og Diego Campos. Sandnes Ulf reduserte med Fredrik Pålerud og utliknet til 2-2 ved Jostein Ekeland. Ole Marius Håbestad fastsatte sluttresultatet til 3-2 for hjemmelaget på straffespark.

Mjøndalen – Grorud 5-2. Kampen ble spilt over tre omganger. Vår reporter fulgte kampen live her.