Arjen Robben scoret et fint mål mot Bayer Leverkusen. Bilde: Wikimedia.

Dortmund-Hertha Berlin 2-2

Hannover-Augsburg 1-2

Dusseldorf-Wolfsburg 0-3

Mainz-Bayern Munchen 1-2

Tre av kampene var ikke avgjort før dommerne blåste for full tid. En spennende lørdag.

I Dortmund fikk man besøk fra hovedstaden. Vertene startet bra. De dominerte de første 30 og fikk avblåste et mål for korrekt offside. Etter 27. min tok de ledelsen ved Sancho. Etter målet tok gjestene føringen og fikk 1-1 rett før pause ved Kalou. Gjestenes norske midtbane mann Per Skjelbred ble byttet ut etter pause. Vertene tok føringen etter pause og Sancho scoret 2-1 etter 61 min. Kampen ble avgjort på overtid da gjestene fikk straffe som Kalou satte inn til 2-2 og poengdeling.

Hannover tok i mot et Augsburg i form. Bortelaget tok ledelsen etter 8 min på corner ved Khedira. Frem til pause bølget kampen frem og tilbake. Hjemmelaget presset på etter hvilen men ei straffe sørget for 0-2 etter 63 min ved Finnbogason. Vertene overtok føringen og fikk betalt ved 1-2 etter 72 min ved Bebou. Det ble ikke flere mål og gjestene reiste hjem med 3 poeng.

I Dusseldorf tok man i mot Wolfsburg. Frem til 40 min produseres det muligheter for begge lag. Gjestene tok da ledelsen ved Weghorst.  Etter pause ble det en del gule kort og lite effektivt spill. Etter 73. min doblet gjestene ved Brekalo.  Gjestene forstatte å kjøre kampen og fastsatte sluttresultatet til 0-3 etter 80 min ved Ginczek. En komfortabel borteseier.

Mainz tok i mot et Bayern på bedringens vei på Opel arena. Kampen vippet begge veier til 39 min. Da tok gjestene ledelsen ved Goretzka.  Etter pause gikk vertene fremover og fikk 1-1 etter 48 min ved Boetius. Kampen bølger videre og Bayern fikk 1-2 etter 63 min Alcantara. Kampen bølget videre men gjestene berget i land tre poeng.