Fem kamper ble spilt i kveld. Gode matcher og mange mål.

Bayern Munchen-Freiburg 1-1

Leverkusen-Hoffenheim 1-4

Wolfsburg-Dortmund 0-1

Schalke-Hannover 3-1

I Augsburg tok en i mot Nurnberg. Vertene åpnet bra og etter 11 min tok de ledelsen ved Finnbogason. Frem til pause bølget spillet til begge sider men gjestene var mest giftige. De fortsatte bra etter hvilen og fikk 1-1 etter 54 min ved Fuchs. Gjestene fortsatte bra men i det 59 minutt gikk vertene opp til 2-1 ved Schmid. Gjestene presset på og sørget for poengdeling i 88 min ved Muhl. 2-2.

Bayern tok i mot Freiburg. Nok en gang skulle vertene slite. Vertene dominerte frem til pause men fikk ikke høl på målet. Etter hvilen bølget kampen i begge retninger. Men det ble ikke mål før 80. min da tok vertene ledelsen ved Gnabry. Men gjestene ville ha med seg poeng og fikk det i det 89 min signert Holer.

Leverkusen tok i mot et Hoffenheim i bra form. Spillet gikk i bølger men gjestene tok ledelsen etter 19 min ved Nelson. Vertene tok føringen og fikk 1-1 ved Bellarabi. etter 34 min ble det 1-2 ved Joelinton. Etter pause fortsatte gjestene godt og Grifo satte inn 1-3 på straffe etter 49 min. Vertene gav ikke opp, men da Joelinton satte inn 1-4 etter 73 min var kampen avgjort.

I wolfsburg lå det an til en tøff kamp. De tok i mot serielederne fra Dortmund. Fra start produserte begge lag bra med muligheter men etter 27 min kom kampens eneste goal. Gjestene tok med seg poengene signert Reus.

Et Schalke i bedre form tok i mot Hannover. Iver Fossum gjorde sine saker bra for gjestene. Det ble målløst til pause. Lagene skaper bra med muligheter men ingen treffer mellom stengene. 2. omgang ble det mer fart og vertene tok ledelsen på straffe etter 57 min ved Bentaleb. Gjestene presset bra på og fikk 1-1 etter 70 min ved Weydandt. Like etter smalt det igjen. 2-1 til vertene ved Embolo. Vertene skapte nye muligheter etter målet og poengene ble i Schalke da vertene fikk 3-1 etter 89 min signert Harit.