Oppsummering Bundesliga!

103

Nest siste runde av sesongen ble spilt i dag. Gullkampen ikke avgjort!

Nurnberg-Gladbach 0-4

Vertene fikk til mye bra frem til 56 min 0-1 ved Drmic. Muhl laget selvmål til 0-2 like etter. Hazard 0-3 etter 65 min. Og Zakaria avgjorde etter 80 min til 0-4.

Augsburg-Hertha Berlin 3-4

For en kamp! 1-0 etter 10 min ved Hahn. Gjestene gikk hardt ut etter pause. 47 min, 1-1 ved Plattenhardt. Like etter straffe til vertene som Gregoritsch satte til 2-1. 66 min 2-2 ved Grujic. 70 min 3-2 Gregoritsch igjen. Og så slo dagens mann til etter 75 min Kalou 3-3. Og han avgjorde matchen på overtid til 3-4

Hannover-Freiburg 3-0

Kampen bølget til 39 min da slo Anton til med 1-0 for vertene. Bebou satte inn 2-0 like etter pause og Walace avgjorde etter 81 min til 3-0.

Hoffenheim-Werder Bremen 0-1

Det ble en god kamp som lett kunne endt uavgjort. Kampens eneste mål kom etter 39 min signert Eggestein.

Dortmund-Dusseldorf 3-2

Nervepirrende kamp. Pulisic gav vertene ledelsen 1-0 etter 41 min. Som i kampen før jul vill ikke gjestene gi seg. 47 min 1-1 ved Fink. 53 min Delaney til 2-1. 56 min straffe til gjestene som misbrukes! 82 min rødt kort til gjestenes Bodzek. To min på overtid 3-1 ved Gøtze. Og kampen siste mål 3-2 ved Kownacki.

Leverkusen-Schalke 1-1

Havertz sendte vertene i ledelsen etter 31 min. Like etter pause utlignet Burgstaller for de blå. En midt på treet kamp med to lag uten noe å spille for.

Leipzig-Bayern 0-0

To lag som ville angripe gjennom hele kampen, men det ble litt tafatt. Et Bayern som bare ville sikre mesterskapet, men snublet.

Stuttgart-Wolfsburg 3-0

Til pause bølget kampen meget og gjestene hang bra med, men 1-0 ved Castro til pause. Donis sørget for 2-0 etter 55 min. Didavi avgjørde etter 83 min til 3-0.

Spenningen i toppen holder seg. Hvem blir ligamester?