Oppsummering Bundesliga Lørdag

84

Vi fikk se lørdagskamper med få mål i denne runden, men uventede resultater.

Hoffenheim-Dusseldorf 1-1

Det var gjestene som startet best, men synding innafor egen 16 meter gir vertene straffe etter 16 min som Kramaric satte inn. Frem til pause holdt gjestene godt tempo og etter hvilen gikk de rett i angrep 1-1 signert Hennings. Begge lag skapte bra muligheter resten av kampen men det endte 1-1.

Leverkusen-Bayern 3-1

Begge lag leverte gode muligheter i starten men gjestene tok ledelsen rett før pause ved Goretzka. Vertene gikk hardt ut etter hvilen 1-1 signert Bailey etter 53 min. Ti min etter 2-1 ved Volland. Bayern presset på men kampen ble avgjort tre min før slutt ved Alario 3-1. Dagens mest overraskende resultat.

Frankfurt-Dortmund 1-1

Etter en litt kjedelig start tok kampen seg opp. Etter 22 min tok gjestene ledelsen ved kaptein Reus. Dortmund tok over spillet men 1-1 etter 36 min signert Jovic.  Lagene skapte massevis av muligheter etter pause men det ender 1-1. Ettersom Bayern tapte leder nå Dortmund ligaen med 7 poeng.

Nurnberg-Werder Bremen 1-1

Nok en uavgjort kamp i dagens runde. Frem til pause er det hjemmelaget som skaper mulighetene. De kjører på frem til 64 min da tok gjestene ledelsen ved Eggestein. Vertene ville ha poeng og presset på. 4 min før full tid sprakk ballongen 1-1 og poengdeling signert Ishak.