Oppsummering Bundesliga Lørdag!

101

For en runde fikk! Spenning til siste slutt og mange mål. Dagens tall er 3.

Dortmund-Hoffenheim 3-3

Ligalederne startet bra og fikk 1-0 etter 32 min ved Sancho. Og 2-0 kom rett før pause ved Gøtze. Gjestene gikk ut i bra tempo etter pause, men 3-0 ved Guerreiro etter 66 min. Så tok gjestene over. 3-1 ved Belfodil, 3-2 ved Kaderabek og 3-3 like før slutt ved Belfodil igjen. En utrolig opphenting. Det betyr ny spenning i toppen.

Leipzig-Frankfurt 0-0

En kamp som fort kunne ha endt med seier til begge lag. Fra start ble det skapt muligheter i begge ender og etter pause var farten like høy. Det er synd det ikke ble mål her. Greit med poengdeling og 0-0.

Gladbach-Hertha 0-3

Mulighetene spratt begge veier frem til 30 min da tok gjestene ledelsen ved Kalou. Etter pause fortsatte kampen i samme stil. 0-2 ved Duda etter 56 min. Kampen ble avgjort etter 76 min 0-3 ved Selke. Gladbach blir etter på tabellen. Hertha viser bra form.

Hannover-Nurnberg 2-0

Kampen fikk en tøff start. Gjestenes Simon Rhein ble sendt i dusjen etter 10 min etter en stygg takling. Vertene kjørte kampen frem til pause. 1-0 like før pause ved Muller. Og samme Muller ble dagens mann med sin 2-0 scoring etter 77 min. Utvisningen preget et litt tafatt Nurnberg.