Oppsummering Bundesliga Lørdag

78

Tre kamper ble spilt lørdag. Gladbach-Wolfsburg kommer i egen tråd.

Freiburg-Augsburg 5-1

Hjemmelaget startet bra og fikk 1-0 etter 9 min ved Petersen. Gjestene fikk bedre grep om kampen, men 2-0 etter 30 min ved Grifo. Petersen igjen like før pause 3-0. Etter hvilen startet gjestene bra 3-1 etter 52 min Khedira, men vertene kjørte på 4-1 64 min Waldschmidt. Resultatet ble 5-1 etter 85 min ved Niederlechner.

Mainz-Schalke 3-0

Hjemmelaget startet sterkt og 1-0 etter 18 min ved Onisiwo. Gjestene fikk mer til frem til pause men etter hvilen kjørte hjemmelaget på. 73 min 2-0 ved Mateta. Og Onisiwo fikk avgjøre kampen med 3-0.

Bayern-Hertha 1-0

Toppoppgjøret. 1. omgang bølget i begge retninger. Gjestene startet bra men slapp vertene mer inn i kampen. 0-0 til pause. Det avgjørende målet kom etter 62 min signert Martinez. Gjestene presset på, men Bayern fikk med seg tre poeng.