Oppsummering Bundesliga Lørdag

77

Tre kamper ble spilt i dag. Bayern-Wolfsburg kommer i en annen tråd.

Dortmund-Stuttgart 3-1

Første omgang bølget veldig, med muligheter for begge lag, men 0-0 til pause. Etter hvilen fortsatte det i samme linja, men etter 62 min fikk vertene straffe. 1-0 signert kaptein Reus. Gjestene presset på og etter 71 min 1-1 signert Kempf. Etter dette tok vertene over, 2-1 etter 84 min signert Alcacer og på overtid 3-1 ved Pulisic. Tre viktige poeng til vertene.

Freiburg-Hertha 2-1

Vertene åpnet godt og etter 27 min 1-0 ved Petersen. Etter pause kom gjestene mer med i matchen og skapte en del muligheter. Etter 76 min 1-1 signert Torunarigha. Men de avgjorte kampen på egenhånd. Selvmål etter 80 min ved Ibisevic.

Leipzig-Augsburg 0-0

Frem til pause dominerte vertene. De skapte mye men ikke mål. Resten av kampen ble en bølgedal der gjestene kom mer inn i kampen, men vertene var nærmest scoring. Lagene fikk hvert sitt poeng og ut i fra kampbildet bør de være fornøyd.