97

Det ble spilt fem kamper i ettermiddag og jeg tar for meg fire av kampene.

Wolfsburg-Leverkusen kommer i egen artikkel

Dortmund-Hannover 5-1

Gjestene kom med håp om poeng. Iver Fossum og co fikk en bra start men etter 24 min tok vertene ledelsen ved Hakimi. Kampen bølget til pause og gjestene hang bra med. Men etter pause klarte de ikke følge helt opp. 2- ved Reus etter 60 min og Gøtze la på til 3-0 like etter. Etter 67 min kom 4-0 signert Guerreiro. Gjestene fikk sitt trøstemål ved Bakalorz etter 86 min men kampen ble avgjort på overtid da Witsel satte inn 5-1. Ligalederne trøkker på videre.

Gladbach-Augsburg 2-0

Vi fikk se en offensiv første omgang som skapte muligheter for begge lag. Vertene fikk straffe rett før hvilen men med bom gikk lagene til pause med 0-0. Kampen fortsatte i høyt tempo og først etter 78 min fikk vertene mål signert Wendt. Gjestene gav seg ikke men på overtid satte Herrmann inn 2-0 og poengene ble igjen i Gladbach.

Freiburg-Hoffenheim 2-4.

Gjestene gikk offensivt ut og etter 19 min tok de ledelsen signert Joelinton. Etter 42 min kom utligningen ved Holer og 1-1 til pause. Etter hvilen tok kampen helt av. Etter 59 min scoret gjestenes Kramaric på straffe. Etter 72 var samme mann der igjen til 1-3. 77. min 2-3 signert Niederlechner. Og kampen ble avgjort etter 85 min 2-4 signert Demirbay. Dagens beste kamp?

Mainz-Nurnberg 2-1

Hjemmelaget åpnet godt og 1-0 på straffe etter 12 signert Brosinski. I en omgang med mange muligheter kom 1-1 rett før hvilen signert Margreitter. Kampen ble avgjort etter 73 min da hjemmelaget fikk 2-1 signert Quaison.