Oppsummering Bundesliga onsdag!

65

Fem kamper ble spilt i kveld. Mange jevnspilte kamper. Bayern og Leverkusen vinner og tre matcher med U på kupongen.

Schalke-Leverkusen 1-2. I kveldens første kamp var det to lag på jakt etter poeng. De første 25 min styrte vertene spillet, men på gjestenes første mulighet, Mål signert Dragovic. Gjestene tok over spillet og etter 34 min 0-2 signert Alario. Vertene kom seg etter målet og på overtid i 1 omgang kom reduseringen 1-2 signert Wright. Etter pause ble kampen kjedelig med mange frispark. Leverkusen holdt unna og fikk med seg tre poeng hjem. Schalke må kjempe videre i bunnstriden.

Mainz-Frankfurt 2-2. Målrik og spennende kamp.Vertene åpnet bra og etter 10 min tok de ledelsen ved Quaison. Gjestene kjempet på og fikk 1-1 etter 31 min ved Jovic. Bare 5 min etter var Quaison der igjen og 2-1 for Mainz. Gjestene gav ikke opp og rett før pause 2-2 ved samme Jovic. Etter pause fikk vi nok en omgang med mye frispark og gule kort. Poengene ble delt. Et greit resultat.

Freiburg-Hannover 1-1. Et bunnoppgjør og sekspoengskamp. Vertene åpnet like godt med 1-0 på straffe etter 3 min ved Waldschmidt. Etter 14 min kom gjestene seg igjennom og 1-1 ved Felipe. Resten av kampen var en bølge som slo frem og tilbake. Begge lag skapte en drøss av muligheter men ingen mål. Poengdeling burde lagene være fornøyd med.

Werder Bremen-Hoffenheim 1-1. Nok en sekspoengskamp. Begge lag trenger poeng for å henge med i toppen. Hjemmelaget åpnet godt men gjestenew tok ledelsen etter 31 min ved Bittencourt. Kampen bølget videre også etter pause. Etter 57 min fikk vertene utligne ved Selassie. Som i de andre kampene ble det skapt muligheter til begge lag men ingen flere mål. Trolig er nok gjestene mest fornøyd med poeng.

Bayern-Leipzig 1-0. Kveldens toppoppgjør. Frem til pause var vertene nærmest scoring i en tildels morsom omgang. Gjestene fra øst hang bra med. Etter hvilen styrte vertene kampen men gjestene var frempå med noen gode muligheter. Kveldens eneste goal kom etter 83 min signert veteranen Ribery. Bayern tar innpå 3 poeng.

Den nest siste ligarunden før jul er over. Kveldens kamp må bli Mainz-Frankfurt.