Matias Belli Moldskred. Foto: IK Start med tillatelse

VIKING – BRANN 3-1

VÅLERENGA – ROSENBORG 1-1

Treningskamper menn:
START – FK HAUGESUND 1-1:
Mohamed El Makrini fikk to gule kort på kort tid i den første omgangen og dermed rødt. Dermed måtte Start spille nesten en time med 10 mann, men sørlendingene spilte godt med 10 mann.

–Det er et positivt tegn. Vi står enda tettere sammen og har et sterkt ønske om å jobbe oss ut av en slik utfordring. Frykten forsvinner litt og vi blir et sterkere kollektiv, sier Start-trener Joey Hardarson til klubbens nettside.

Matias Belli Moldskred sendte Start i ledelsen noen minutter før pause. Martin Ramsland slo innlegget som Belli Moldskred styrte ballen i mål etter et fint løp inn i boksen. Alioune Ndour utliknet til 1-1 etter 68 minutters spill i Kristiansand.

IK Start: Deumeland (46. Wichne), Bergan, Jørgensen (88. Ujkani), Sjøkvist, Tønnessen, El Makrini, Moldskred (63. Robstad), Schulze, Ramsland, Markovic (71. Ugland), Akiniemy (46. Reinhardsen).

FK Haugesund: Egil Selvik – Mikkel Desler (72. Alexander Stølås), Ulrik Fredriksen (21. min. Fredrik Pallesen Knudsen), Benjamin Tiedemann, Thore Pedersen – Peter Therkildsen (82. Mats Sande), Kevin Martin Krygård, Kristoffer Gunnarshaug (65. Badou) – Niklas Sandberg, Sondre Liseth (87. Andreas Endresen), Kristoffer Velde.

STABÆK – LILLESTRØM 0-1:
Vetle Dragsnes ble matchvinner i kampen med sin scoring etter 52 minutters spill. Målet kom etter en heading på bakerste stolpe.

-Det var deilig å sette den. Jeg gikk på et løp og satset på at jeg kunne få ballen inne i boksen. Både jeg og Ranger skal være offensive og får lov til å gå når anledningen byr seg. Det skaper ofte trøbbel for motstanderen, sier Dragsnes til LSKs nettsider.

Stabæk (4-2-3-1): Marcus Sandberg – Sturla Ottesen, Nicolas Pignatel Jenssen, Yaw Amankwah (Veum fra 65.), Mats Solheim (Arctander Moe fra 65.) – Kristian Bernt Torgersen (Solbakken fra 78.), Tortol Lumanza – Kornelius Normann Hansen (Kinoshita fra 54.), Sammy Skytte, Herman Geelmuyden (Isaksen fra 65.) – Oliver Edvardsen (Nusa fra 82.)

LSKs lag (4-3-3): Alex Craninx – Lars Ranger, Igoh Ogbu (Espen Garnås i 11 min.), Philip Slørdahl, Vetle Dragsnes – Kaan Kairinen (Ulrik Mathisen i 11 min), Ifeanyi Mathew, Gjermund Åsen (Fredrik Krogstad i 11 min.) – Daniel Gustafsson (Josef Baccay i 5 min.), Kent Håvard Eriksen (Henrik Skogvold i 5 min.), Tobias Svendsen (Eskil Edh i 11 min.).

STRØMSGODSET – JERV 2-2:
Juan Pablo Pereira Sastre sendt Jerv i ledelsen allerede etter to minutters spill. Tobias Gulliksen utliknet til 1-1 etter 47 minutter. Ole Marius Håbestad sendte gjestene på nytt i ledelsen etter 69 minutter. Fred Friday fastsatte sluttresultatet til 2-2.

Strømsgodset: Morten Sætra – Niklas Gunnarsson, Sondre Fosnæss Hanssen (Ari Leifsson fra 62.), Gustav Valsvik, Jonathan Parr (Andreas Nyhagen fra 45.) – Johan Hove, Herman Stengel (Ipalibo Jack fra 76.), Tobias Gulliksen – Valdimar Ingimundarson (Kreshnik Krasniqi fra 62.), Moses Mawa (Fred Friday fra 76.), Halldor Stenevik.