Oslo 3.div, avd. 3: Kampfakta 24.runde; Skedsmo avdelingsvinner 2016 etter 4-0 over KIL 2

442

Skedsmo vinner avdelingen når det gjenstår 2 serierunder og fotballnerd.no gratulerer!

Valdres tapte sin første hjemmekamp for sesongen da Flisa vant toppoppgjøret. Jevnaker vant sin første hjemmeseier da laget vant 2-0 over Hallingdal i bunnoppgjøret. Funnefoss/Vormsund sikret minst 5.plass og dermed spill i neste års Regionsliga, i likhet med Skedsmo, Flisa, LSK 2 og Valdres. Kim Brenna scoret et nytt hattrick og har satt ny scoringsrekord i klubben med sine 41 mål totalt i en sesong inkl. 2 cupmål! Fortsatt gjenstår det 2 serierunder, men han må stå over neste kamp borte mot Hallingdal grunnet karantene.

Resultater 24.serierunde:

8/10 Aurskog-Høland – Årdal 3-0 ( Svardahl 2,82, Bergsjø 53)

Hjemmelagets toppscorer, Lars-Eirik Svardahl, scoret sitt 21. og 22.seriemål for sesongen og deler 3.plassen på toppscorerstatistikken med Dan Mönell, Valdres, som også har 22 seriemål.

ball-i-mal

8/10 Jevnaker – Hallingdal 2-0 (Parken Grongstad 37,Hella 76)

Jevnaker vant sin første hjemmeseier for året da det ble seier 2-0 over Hallingdal i bunnoppgjøret.

ball-i-mal

8/10 Hauerseter – Gran 1-2 (H: Rognhaug 60/G: Kamango 31, Solbakken 36)

Hauerseter tapte overraskende hjemme mot Gran, og dette betyr at Hauerseter er å finne i 4.div neste år.

ball-i-mal

8/10 Valdres – Flisa 1-3 (Stenquist 46/F: Thagi 49, Eriksen 58, Håbakk 83)

Flisa påførte hjemmelaget Valdres sitt første hjemmetap for sesongen da det ble 3-1 seier i toppoppgjøret.

ball-i-mal

8/10 Skedsmo – KIL 2 4-0 (Mostue 51,81 str, Rustadbakken 82,87)

Didrik Mostue scoret de to første målene og Simen Rustadbakken scoret de to siste. De tre siste målene ble scoret i løpet av 6 minutter fra 81.min til 87.min av kampen. Mostue er nå bokført med 35 mål inkl. 5 cupmål og ligger 6 mål bak Kim Brenna, Fu/Vo, som har 41 mål inkl. 2 cupmål. Som de fleste har fått med seg, mistet Mostue sitt hattrick han scoret på Hauerseter, der kampen ble omgjort/strøket og gitt 3-0 seier til Hauerseter grunnet en ikke-spilleberettiget spiller hos Skedsmo som ble benyttet.

ball-i-mal

10/10 Lillestrøm 2 – Sander 7-2 (L: Halvorsen 6,67, Olsen 23, Kornbakk 24 str, Khan 33, Holter 57, Kouame 87/S: Nygård 7, Mundal Nesset 69 str)

LSK 2 vant som forventet over bunnlaget Sander, og det stoppet på 7-2. Det sto 4-1 til hjemmelaget allerede etter 33 spilte minutter, som også var pauseresultatet.

ball-i-mal

10/10 Ull/Kisa 2 – Fu/Vo 0-4 (Brenna 3,20,83, Kongsrud Halvorsen 71)

Fu/Vo er sikret spill i Regionsligaen 2017 etter 4-0 borte mot Ull/Kisa 2. Kim Brenna fant nettmaskene 3 ganger og er nå opp i totale 41 mål for sesongen, ny rekord i klubbens historie! Totalt har han scoret 105 mål for Fu/Vo! Meget imponerende!