Oslojuvelene åpner sesongen med seirer mot Fagerborg og Fremad Famagusta

230

Oslojuvelene er å finne i 4.div. avd. 1, Oslo krets.

Laget serieåpnet hjemme på Haugerud kunstgress mot Fagerborg, kampen endte 2-1. Hjemmelaget stilte med en debutant, Jesper Skredtveit Wallestad. Her er hele laget inkl.innbyttere: Aspaas, Kise, Andersen, Bømark, Kjærsgaard, Wallestad, Røise, Østern, Hvarnes, Hjartsjø, Krafft, Strand, Lundefaret, Taeib, Bjurholt, Marthinussen

Lars Christian Kise finner nettmaskene etter 49.min, og hans kollega, Ole Petter Bømark, legger på til 2-0 etter 83.min. Fagerborg reduserer med en scoring av Sindre Fjeldheim Enderud to minutter senere.

I bortekampen mot Fremad Famagusta, ligger Oslojuvelene under med 1-2 ved pause. Hjemmelaget scorer etter 15 min ved Mathias Kaspersen Ogre, mens hans lagkamerat, Morten Staalø Lauritsen, legger på til 2-0 etter 24.min. Bortelagets spiller, Damon Eghdami, reduserer til 2-1 etter 35.min, på straffe.

Det skulle komme mer fra nevnte Eghdami. Når timen er spilt, utligner han til 2-2. Så går det 14 min til, da scorer nemlig Eghdami sitt hatrick og Oslojuvelene vinner 3-2 borte mot Fremad Famagusta på Veitvet kunstgress.

Neste kamp for Oslojuvelene, er 27.august hjemme mot Gamle Oslo, et lag som står med 4 poeng etter 2 kamper. Du finner oppdatert tabell og kampoversikt her

Oslojuvelene FK ble stiftet i 2004 av Morten Øverland Espeland og Are Enger, og spiller i 2018-sesongen i 4. divisjon avd. 02. Laget består utelukkende av spillere fra Telemark. Oslojuvelene startet i 8.div i 2005, og fikk hele 4 opprykk på rad (!) og var å finne i 4.div i 2009. I 2016 spilte laget i 3.div.