Osnabrück kun uavgjort – Neste stortap for Fortuna Köln

111

Serielederne VfL Osnabrück klarte ikke å sikre seg en ny seier. Mot VfR Aalen spilte laget fra Niedersachsen kun uavgjort. Fortuna Köln tapte 0-6 mot SpVgg Unterhaching, én uke etter 0-7-tapet mot Wehen.

VfR Aalen – VfL Osnabrück 1-1

Aalen spilte en bra første omgang mot serielederne. Hjemmelaget skapte noen gode muligheter, men klarte ikke å sette sjansene. Osnabrück var svake de første 45 minuttene.

Etter et hjørnespark kort tid etter pausen sørget Marc Heider for gjestenes ledelse. Matthias Morys utlignet ti minutter før slutt og sikret Aalen et fortjent poeng. Likevel ligger klubben fortsatt på nedrykksplass, mens Osnabrück leder serien med tretti poeng.

SpVgg Unterhaching – Fortuna Köln 6-0

Etter kun fem minutter scoret Stephan Hain kampens første mål. Kölns Robin Scheu fikk to gule kort i løpet av ett minutt etter halvspilt omgang. Til tross for mange sjanser tok det fram til fem minutter før pausen før Christoph Greger økte ledelsen. Luca Marseiler konverterte et straffespark kort tid senere.

Fem minutter etter pausen scoret Marc Endres. Ett minutt senere konverterte Stefan Schimmer et nytt straffespark. Hain scoret kampens siste mål. Deretter gjorde ikke Unterhaching mer enn nødvendig. Kölns nye trener Tomasz Kaczmarek har dermed begynt med to tap og 0-13 i målforskjell.

SG Sonnenhof Großaspach – Preußen Münster 3-1

Münster klarte ikke å utnytte Osnabrücks poengtap og ligger på andre plass, fire poeng bak serielederne. Timo Röttger og Dominik Pelivan sørget for hjemmelagets to måls ledelse før pausen.

I andre omgang scoret Rufat Dadashov ut av ingenting for gjestene, men Röttgers andre mål avgjorde kampen og sikret vertene en fortjent seier.

Eintracht Braunschweig – KFC Uerdingen 05 0-2

Kampen var jevn i den første halvtimen. Christian Dordas og Ali Ibrahimajs scoringer før pausen sørget likevel for Uerdingens ledelse.

I andre omgang ødela Braunschweig for seg selv. René Vollath reddet Philipp Hofmanns straffespark. Kun to minutter senere ble David Sauerland utvist. Etter tapet er Braunschweig fortsatt sist i 3. Liga, med kun ni poeng etter 14 kamper. Uerdingen ligger kun ett poeng bak Münster.

TSV 1860 München – Hallescher FC 1-1

Kampen var preget av straffespark. Toni Lindenhahn lagde straffe etter tjue minutter og ble utvist. Sascha Mölders klarte ikke å overvinne Kai Eisele fra elleve meter. Bentley Bahn gjorde det bedre fem minutter før pausen og sendte Halle i føringen.

I andre omgang fikk 1860 tildelt et nytt straffespark. Denne gangen scoret Philipp Steinhart og sikret hjemmelaget et fortjent poeng.

SV Meppen – Karlsruher SC 2-3

Til pausen ledet Karlsruhe med tre mål. Marvin Pourie, Marvin Wanitzek og Marc Lorenz sørget med sine scoringer for god stemning hos bortelaget.

Karlsruhe hadde også flest sjanser i andre omgang. Ti minutter før slutt våknet Meppen. Nick Proschwitz scoret på et straffespark, og Marius Kleinsorge ga hjemmelaget nytt håp ett minutt senere. Likevel klarte Karlsruhe å reise hjem med tre poeng. Med 26 poeng ligger laget på tredje plass.

Hansa Rostock – 1. FC Kaiserslautern 4-1

Rostock har ett poeng mindre enn Karlsruhe etter seieren mot Kaiserslautern. Lukas Gottwalt sendte gjestene i føringen etter kun fem minutter, men Marco Königs, Kai Bülow og Merveille Biankadi snudde kampen før pausen.

I andre omgang avgjorde Cebio Soukou kampen ti minutter før slutt. Rostock vant fortjent og er med i toppstriden, mens Kaiserslautern befinner seg i ingenmannsland på tabellen.

Energie Cottbus – Sportfreunde Lotte 2-2

Begge lag hadde noen gode muligheter i første omgang. Det trengtes dog et straffespark rett før pausen for at det skulle bli scoring. Maximilian Oesterhelweg sendte gjestene i føringen.

Etter en time økte Gerrit Wegkamp ledelsen, men rett etter scoret Marcelo Costa for Cottbus. Ti minutter før slutt reddet Avdo Spahic et nytt straffespark av Oesterhelweg, og åtte minutter senere utlignet Felix Geisler.