Østfold 3 divisjon: Kråkerøy med solid seier

293
NFF Logo

Kråkerøy IL, med tidligere FFKer Jon Hermansen på laget, reiste til Kurland for tre poeng. Det tok de med stil.

– I dag gjennomfører vi en meget solid kamp fra start til slutt. Hele laget fra keeper til spiss står opp for hverandre, og vi viser utrolig bra lagmoral var kaptein Aleksander Syversens ord, for Kråkerøy møtte ikveld Sarpsborg FK til dyst i dagens oppgjør i 3 divisjon avd 01. Sarpsborg som rykket opp fra 4 divisjon i fjor, har hatt en ok sesong med 12 poeng og ligger på en 10 plass i 3 divisjon.

Det var Kråkerøy som startet kampen best, allerede etter 5 minutter ledet Kråkerøy fortjent 1 – 0 etter en scoring av Joachim Olsen. Noen minutter senere kunne Kråkerøy økt ledelsen sin flere ganger, men det gikk tid før neste scoring kom på Kurland kunstgress.

Kampen endte hele 7 – 0 og Kråkerøy fortsetter å henge med i kampen om 1. Plassen og i topp 4 som gir «opprykk» til den nye 3 divisjon som fotballforbundet har lagt opptil i 2017.

- Annonse -

Kapteinen med solid spill

Vi tok en prat med lagets kaptein, Aleksander Syversen etter kampen, som hadde dette å si ikveld:

– På en dag som dette er det få ting å sette fingeren på. Vi spiller mye bra angrepsfotball, skaper mange sjanser og er solide i bakre rekker, samtidig som det defensive presset på topp er veldig bra forklarer han før han fortsetter:

– Det er allikevel en ting vi snakket om både i pausen og etter kampen; vi burde ha scoret fler mål! Vi må bli enda mer beviste i avslutningsfasen. Men med 0-7 seier kan ikke være misfornøyd uansett, sier han før han også legger fokuset på neste kamp:

– Det som er viktig nå er neste kamp, førstkommende lørdag hjemme mot Ås. Kampen i dag er historie, nå ser vi frem mot og gleder vi oss til lørdag!

Målsetting topp 4

Kråkerøy ligger som kjent kun 1 poeng bak 1. Plass og Østsiden, på spørsmål om 1. Plass har blitt målsettningen nå svarer han:

– Før sesongen var målsetningen selvsagt topp 4. Sånn som seriesystemet er nå i år, utgjør det ikke noe forskjell om man havner på 1.plass eller 4.plass forklarer han før han fortsetter:

– Målsetningen er fortsatt topp 4 plasseringen. Men vi tar en kamp av gangen, så får vi se hvor vi ender på tabellen når vi teller opp poengene etter siste spilte seriekamp. Jeg blir dog ikke overrasket om vi skulle gå hele veien å kapre 1.plassen til slutt, men det er mange om beinet, så det kommer til å bli jevnt helt inn avslutter en godt fornøyd kaptein.

Fornøyd Kråkerøytrener

Vi tok også en prat med kråkerøytrener Jon Hermansen via Facebook ikveld, han hadde dette å si til oss ikveld:

– Vi leverer en meget solid kamp og er selvsagt fornøyd med spillet og tre poeng sier han før han fortsetter:

– Vi er derimot ferdig med kveldens kamp og ser frem mot en ny kamp på Lørdag. Denne seieren skal nytes men bare ikveld sier han før han avslutter:

– På Lørdag starter det på 0 – 0 igjen og da må alle hoder og bein være 100% klare for ny fight.

Kråkerøy stilte med dette laget:

Marius Svendsen

Torvald Bertelsen – Jørgen Hansen – Martin Stafseng – Karolis Jarmalavicious

Anders Holberg – Andreas Nygaard – Aleksander Syversen – Eirik Laabak

Joachim Olsen og Jørgen Magnussen

Målscorere var:

Joachim Olsen, Andreas Nygaard (×2), Anders Holberg(×2), Martin Stafseng, Kristian Ree Berge

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -