Østfold 7 Div: Eika Krapfoss kontret Eidsberg/HIL 2 i senk

947

Eidsberg/HIL 2 kom best igang på Eidsberg stadion i kveld. De dominerte kraftig de første 15 minuttene med blant annet et stolpeskudd, men takket være et godt forsvar og en god Truls Bjerk i mål så red Eika Krapfoss av den bølgen.

Eika Krapfoss skjerpet seg kraftig og kontret inn 0-1 ved Åge Lødøen. 0-2 kom ved samme resept, kontring etter ca 35 minutter. Denne gang var målscorer Kasper Cstro.

Det var tydelig at Eidsberg/HIL 2 hadde hatt en alvorsprat i garderoben, det går ikke mange minuttene i 2.omgang før reduseringen er et faktum. 1-2

Kampen bølger litt frem og tilbake, men Eika Krapfoss sin resept fungerer godt denne kvelden og Vegard Larsen kan fastsette sluttresultatet til 1-3 ved nok en kontring.