Overgangen er ikke klar ennå, men Kluivert poserer i Roma-utstyr

202

Justin Kluivert landet i Italia mandag og ble tatt i mot av rundt 500 fans på flyplassen i den italienske hovedstaden. Han skal ha sin obligatoriske medisinske sjekk før han signerer kontrakt med Serie A-klubben med en overgangssum på 20 millioner euro.

Vingen som fylte 19 år i mai har et år igjen av kontrakten med Ajax, og er derfor tilgjengelig for en relativt lav overgangssum.

Mange medier har ifølge football-italia.net meldt at Roma betaler 18 millioner euro umiddelbart, mens kontrakten også inneholder 2 millioner euro i bonus og ni prosent av et eventuelt framtidig salg.

Kilder i Roma sier at det fortsatt jobbes med detaljene i kontrakten, men Ajax har gitt tillatelse til å gjennomføre den medisinske testen.

- Annonse -

Kluivert, som er sønn til den tidligere nederlandske stjernespilleren Patrick Kluivert, scoret ti mål og hadde fem målgivende pasninger på 30 kamper i Eredivisie sist sesong.

Hans fly fra Ibiza, hvor han er på ferie ble noe forsinket til Roma, men 500 Roma-supportere møtte opp på Fiumicino Airport for å ønske nederlenderen velkommen til klubben. Det er ventet at Kluivert signerer femårskontrakt med AS Roma.

Kluivert blir den fjerde overgangen for Roma hittil i sommer. De har også sikret seg Bryan Cristante fra Atalanta, Ante Coric fra Dinamo Zagreb og Ivan Marcano fra FC Porto.

Stjernespilleren Ranja Nainggolan er imidlertid på vei til Inter.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -