Overganger og rykter fra Madrid og Barcelona

422

Det skjer som forventet en hel del i kjølevannet av Ronaldos exit fra Real Madrid. I tillegg er det en del aktivitet i Barcelona. Real Madrid har vel så smått begynt å forstå at Ronaldo ikke kan erstattes. Det er bare en spiller som kan erstatte han, og det er Messi. Det er kun to spillere i verden som leverer jevnt og trutt 50 scoringer i sesongen.

- Annonse -

Real Madrid

Marca skriver i dag at det forberedes et bud på 150 mill. på Eden Hazard. Av de fire som er lansert som Ronaldos erstattere er nok Hazard den enkleste å få tak i. Han har selv uttrykt ønske om å spille i Real Madrid. Når det gjelder de tre andre, Mbappe, Neymar og Kane er nok vanskeligere prosjekter og også langt dyrere. Chelsea kan gå mot et vanskelig overgangsvindu der de sliter med å få løst Conte fra kontrakten. Det antydes at denne saken kan havne i retten. Det er også mange andre sentrale Chelsea-spillere som er jaktet av store klubber. Chelsea er heller ikke kvalifisert for CL neste sesong. Courtois ryktes å være nære Real Madrid. Kante jaktes av PSG. Willian jaktes av bl.a Barcelona.

Det antas også at Bale sin mulighet til å bli i Real Madrid er større nå som Ronaldo er borte. Bale skal neste uke diskutere sin fremtid i Real Madrid med den nye treneren. Videre ryktes det at James Rodrigues ønsker seg tilbake nå når Zidane er borte. De hadde ikke noe godt forhold til hverandre.

Barcelona

Signerte i går Lenglet fra Sevilla. https://www.fotballnerd.no/clement-lenglet-kjopt-barcelona

Videre er det snakk om flere midtbanespillere. Rabiot og Willian er nevnt. I følge El Mundo Deportivo har allerede Eric Abidal (Sportsdirektør i Barcelona), vært i samtaler med PSG om Rabiot og de er åpne for å selge. Det sies at alle vet at Rabiot havner i Barcelona, enten nå mot betaling eller gratis om et år.

I tillegg er det nå lansert en mulig retur for Thiago Alcantara som forsvant til Bayern sammen med Guardiola. Thiago er en strålende spiller som har vokst opp i Barcelona. Det vil definitivt være et klokt valg om han er tilgjengelig. Det vil også være et meget populært kjøp blant fansen. Mange var veldig skuffet da han ble solgt.
Det er to forsvarsspillere som er på vei ut portene på Camp Nou. Jerry Mina og Lucas Digne er i søkelyset til Everton. Reservekeeper Cillesen kan også bli solgt. Han er en god keeper og ønsker mer spilletid.

 

Kommentarer

kommentarer