Overganger/rykter: Ramsey enig med ny klubb

411

Det har allerede skjedd en masse overganger og rykter så langt i januar.

Vi begynner med Arsenal som visstnok skal være millimetere fra å sikre seg underskriften til Denis Suarez, fra Barcelona, klubbene skal være i forhandlinger etter at sjefen Josep Maria Bartomeu har sagt til Suarez at han kan gå.

- Annonse -

Aaron Ramsey har bekreftet at han har kommet til enighet med Juventus, og går gratis til Torino-klubben i sommeren etter at Arsenal-kontrakten er utløpt.

Manchester United skal visstnok fortsette jakten på en ny midtstopper, denne gangen er det Fiorentina-midtstopperen Nikola Milenkovic som er kikkerten til The Red Devils – men Serie A-klubben har ingen intensjoner om å selge spilleren.

Derby-angriperen David Nugent kan være på vei tilbake til Portsmouth i løpet av denne måneden. 33-åringen som er uten kontrakt til sommeren, som også er blant de best betalte spillerne på Pride Park. Lampard trenger penger for å styrke troppene, og skal være villig til å selge spilleren tilbake til Fratton Park.

Crystal Palace skal ha takket nei til å signere Michy Batshuayi. Belgieren som fortiden er på utlån hos La Liga-klubben Valencia, hvor det er snakk om at avtalen kan brytes. Palace trenger å forsterke angrepet, men en overgang for Batshuayi er usannsynlig.

Agenten til Gonzalo Higuain skal visstnok være på plass i London. Klienten hans skal være ivrig etter å avslutte sitt låneopphold hos AC Milan for å komme til Chelsea.

Leeds-manageren Marcelo Bielsa har insistert på at han ikke vil foreta seg noe panikk-kjøp. ( The Guardian)

Bayern skal ha startet samtaler på PSG om kjøp av Adrien Rabiot denne måneden. Franskmannen er ute i kulden hos PSG, og kontrakten hans går ut til sommeren. Tidligere skal han ha vært i samtaler med Barcelona, men forhandlingene skal ha stoppet. (RMC Sport)

Barcelona vurderer å selge Philippe Coutinho for å finansiere en overgang for Neymar, ifølge Evening Standard. De rapporteres at den tidligere Liverpool-spilleren, kan gjøre en sjokkovergang til Manchester United.

Leicester unggutt Fousseni Diabate er sendt på lån til den tyrkiske-klubben Sivasspor for resten av sesongen. Det bekrefter klubben selv.

Wigan Athletic skal ha vunnet kampen mot Ipswich om å signere Anthony Pilkington fra Cardiff City på free transfers. Spilleren skal ha skrevet under på en fire og et halvt års kontrakt med Bluebirds.

Leicester har angivelig avvist et bud fra Huddersfield på deres japanske-spiller Shinji Okazaki.

Inter Milan forsvarer Milan Skriniar er et navn du kanskje har sett ved flere anledninger på diverse overgangsentrer. Spilleren er blant de mest ettertraktede midtstopperne, og klubber som Liverpool, Manchester United, Bayern München og Barcelona skal ha ham i kikkerten.

Jürgen Klopp skal angivelig være villig til å la unggutten Rafael Camacho gå på utlån for resten av sesongen. Pr, nå er det Sporting Lisbon som visstnok skal være mest aktuell for ham.

Arsenal-stjernen Henrikh Mkhitaryan skal være et tema i AC Milan. Armeneren som fortiden er ute med skade.

West Ham har fortalt Marko Arnautovic at han ikke vil bli solgt i dette vinduet. Klubben har avvist et £ 35million bud fra en ikke navngitt kinesisk klubb, men vi tror det Shanghai SiPG.

Kommentarer

kommentarer