Skal overta arven etter Zlatan

248

Ble oppdaget av samme mannen som oppdaget Zlatan, men hvem er Kasper Dolbeg egentlig?

Hvem er han ?

Kasper Dolbeg, født 6 oktober 1997 er en dansk fotballspiller som spiller for Ajax. Han startet sin fotballkarrière i Silkeborg-Voel KFUM. Etter sine barndomsår i Silkeborg-Voel KFUM ble han hentet inn til Silkeborg IF.

I mai 2015 fikk han sin senior debut for Silkeborg IF. Kampen var mot den københavnske klubben Brøndby IF og endte med tap.

- Annonse -

Han hadde allerede blitt spottet av Ajax-scouten John Steen Olsen, og 4 måneder før sin debut i den danske superligaen hadde han skrevet under på en kontrakt med Ajax. Han gikk til Ajax for £230k.

John Steen Olsen har et godt øye for skandinavisketalenter. Han er blant annen mannen bak Zlatan, Christian Eriksen og Jesper Grønkjær. Alle signerte for Ajax i en tidelig alder.

Debut i Ajax

Han startet sin Ajaxkarrière med å spille for u19 laget. Her scoret han 8 mål i løpet 22 kamper. Ikke lenge etter ble han hentet opp til a-laget.

Debut mål

Debutmålet hans kom i Ajax sin champions leauge kvalik kamp mot PAOK, i august 2016. Dette målet putter han i godt selskap med Johan Cruyff, Marco Van Basten og Frank Rijkaard som også scoret i sine debutkamper.

Bragder 

I en alder av 19 scoret han hat-trick mot NEC. Alle målene kom i første omgang og ble unna gjort på bare 18 minutter. Bare en Ajaxspiller har gjort det raskere, nemlig Marco Van Basten. Han gjorde det på 14 minutter i 1984.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -