Overtidsdrama i tre La Liga-kamper på rad

154

To av kveldens tre kamper fra La Liga ble til seier på overtid, mens den midterste endte med uavgjort etter scoring på overtid. Det har ikke manglet drama i La Liga i kveld.

Tidlig på dagen ble Alexander Szymanowski matchvinner etter 76 minutter da Leganes vant 1-0 borte mot Granada.

Så møttes Sevilla og Alaves, og der vant Sevilla 2-1 etter en avgjørende scoring av Wissam Ben Yedder (som forøvrig scoret 1-0-målet også) på overtid.

I kampen mellom Osasuna og Las Palmas ledet hjemmelaget 2-0 til pause, men Las Palmas kom tilbake og utligningen kom på overtid ved David Garcia.

Kveldskampen fra La Coruña endte også med et seiersmål på overtid. Deportivo tok ledelsen i første omgang ved Celso Borges, mens Sergio Alvarez, mannen som berget Sporting Gijon i siste liten sist sesong, utlignet på en heading etter 66 minutter. Selv om Deportivo fortjente å vinne ut fra spill og sjanser, så det ut til å bli uavgjort i oppgjøret på Riazor. Men på overtid dukket nederlenderen Ryan Babel, som var innbytter i kampen, opp og sendte i vei et knallskudd fra 25 meter via stolpen og inn – hans første mål for klubben.

De tre store klubben, Altletico, Real Madrid og Barcelona skal i aksjon søndag.