Overtidsscoring sikret Tromsø returen til Eliteserien

153
Ruben Yttergård Jenssen. Bilde: Kjetil Ree, Wikimedia.

(Raufoss – Tromsø 1-1) Tromsø er tilbake i Eliteserien. Ruben Yttergåds Jenssens overtidsscoring mot Raufoss sikret TIL opprykket.

Ryan Doghman sendte vertene i føringen etter 25 minutter. For Tromsø var Eric Kitolano nærmest før pausen: 23-åringen satte ballen i stolpen.

På overtid i andre omgang scoret Ruben Yttergård Jenssen målet som sikret Tromsø opprykket. Midtbanespilleren plasserte et frispark i krysset.

To runder før slutt leder Tromsø OBOS-ligaen med 57 poeng foran Lillestrøm (52) og Sogndal (50). Etter nedrykket i 2019, er Tromsø dermed klar for en ny sesong i Eliteserien i 2021.